vertaaldiensten kunst en cultuur

Een catalogus vertalen van het Engels naar het Nederlands, een script van het Duits naar het Spaans of de ondertiteling van een documentaire vertalen uit het Zweeds in het Frans, Blauvelt Cultuurvertalingen verzorgt het allemaal.

 

Correct en zorgvuldig
Als vaste partner van een groot aantal musea, theaters, kunstcentra en galerieën weten we waar een correcte vertaling in de sector kunst & cultuur aan moet voldoen.

 

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde vertalers die door opleiding of ervaring thuis zijn in de wereld van kunst en cultuur. Allemaal native speakers die vertalen naar hun moedertaal.

 

Elke tekstuiting, van entreeticket tot banner, wordt zorgvuldig en juist vertaald, zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke uitstraling.

 

Gegarandeerde kwaliteit
Om de hoogste kwaliteit te garanderen, wordt elke vertaling standaard nagelezen en gecorrigeerd door een eveneens gespecialiseerde native proofreader.

 

Zo weet u zeker dat de vertaling volledig klopt met het origineel.

 

 

 

 

Eenmalig of regelmatig
U bent bij ons altijd van harte welkom! Of het nu om een eenmalige vertaling voor uw eerste tentoonstelling gaat of het regelmatig vertalen van uw nieuwsbrieven, websites of catalogi.

 

Veel klanten schaffen een prepaid knippenkaart aan waarmee ze een tegoed kopen en dus niet meer te maken hebben met het minimum orderbedrag.

 

Met een prepaid knippenkaart geniet u van een aanzienlijk lagere woordprijs. Ideaal om ook eens teksten onder handen te laten nemen die hoognodig aan een actuele vertaling toe zijn zoals webteksten en flyers.

 

Creatieven zijn minder sterk in de zakelijke kant van hun roeping. Daarom is het belangrijk om lid te worden van een belangenorganisatie. Als fervent voorstander hiervan belonen wij dit met een korting van twintig procent (klik hier voor de lijst).

 

Wij begrijpen dat het verleidelijk is om uw teksten te vertalen met behulp van gratis vertaalsites. Bij een eenvoudige tekst loopt u daar waarschijnlijk weinig risico mee. Maar als u honderd procent zekerheid wilt, kwaliteit én service, dan laat u onze gespecialiseerde vertalers het werk doen. Dat scheelt u een hoop zorgen.